16. tammikuuta 2015

PESUHUONEESSA

No niin, tässä näin. Kuvia meiltä! Niitä kysellään ja niitä olen luvannutkin postailla. Mutta jotenkin ne omat nurkat ovat kuitenkin jääneet vähälle kuvaukselle. En oikeastaan ole pahemmin sitten kotiamme esittelytkään, vaikka sisustusta ja diy-juttujahan tämä blogi päällimäisenä sisältää. Lähdetäänpäs arasti kurkkimaan meidän kylppäriin.Tämä on edelleenkin hyvin perinteinen perusratkaisu uusissa myytävissä rivariasunnoissa. Ja eihän tällä meidänkään kylppärillä ole ikää kuin reippaat pari vuotta. Mielestäni erittäin toimiva! Tummia seiniä kaksin kappalein, muuten mennään puhtaalla, kiiltävällä valkoisella laatalla. Tummat laatat ovat vielä kivan rosoiset. Pukkilan musta kivilaatta lattiassa on oikein oiva, toki kalkit saavat aika ajoin kuulla kunniansa. Saunan käsittelimme heti asunnon ostettuamme Tikkurilan mustalla Supi saunavahalla. Nyt se sulautuu mukavasti tummaan suihkuseinään.
Peruskylppäriä onkin mukava sisustaa pienellä luxusella. Stoccan Villa Home-sarjan saippuapumppu ja -teline ovat edelleen suuresti makuuni! Hiekan värinen marmori vain toimii! Toki kastehelmet tuikkuvat ja Maison bellet tuoksuvat myös kylpyhuoneessa. Hyvin tavallinen, mutta mukavan raikas. Kyllähän tuolla peseytyy!

22 kommenttia:

 1. Meillä on sama kylppärin matto, samanlaiset isot valkoiset kaakelit ja lattiakaakelit saumoineen sekä olemme käsitteleet saunan myös Supilla (tosin jäi ruskeamman sävyiseksi).

  Meillä on ympäri kylppärin nuo isot valkoiset laatat valkoisella sauma-aineella, se oli virhe. Meillä on siis nykyään (vaikka mielestäni aika siisti olenkin) valkoiset isot laatat keltaisilla/ruskeilla saumoilla. Mukava nähdä kuvia teiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskaa :) Me ei olla päästy vaikuttamaan pintamateriaaleihin millään tavalla, mutta olen kyllä noihin laattoihin tyytyväinen :)

   Meillä tuo on kyllä todella musta. Toki vieressä olevat tummat laatat voivat syventää vaikutelmaa. Ja taidettiin vetää aika runsas kerros, ehkä useampaan kertaankin? En muista yhtään :)

   Meillä saumavärinä on laatoissa marmorinvalkoinen, jokahan on käytännössä siis vaalean harmaa ja on kyllä pysynyt juuri sen värisenäkin. Eikä mielestäni ruuduta laattoja liikaa :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja ihana musta sauna :)!! Mä haluaisin valkoisen saunan, jos sellaisen joskus saisin :))

  Oikein mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli ensin ajatus vetää tämä valkoiseksi, mutta se sitten jäi. Oikeastaan siitä syystä, että kun tuolla on pyöreä laudeprofiili, joten ajattelin, että se sopisi mustan kanssa paremmin. Ja muutenkin perinteisempi muotoilu. Valkoinen saunan värinä on kuitenkin melko moderni vielä. :)

   Kiitos S <3

   Poista
 3. Kauniit pesu-ja saunatilat & ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 4. Wau, teidän sauna näyttää hienolta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Vielähän sitä toki voisi joskus tarkemmin kuvata itse saunan.... :) Se on vain melkoisen pieni, tiedä miten päin siellä kuvia saisi ;D

   Poista
 5. Voi mikä mahtava musta sauna, parissa mustassa löylyhuoneessa on löylyjä heitelty ja niissä on jotenkin niin oma tunnelmansa! Vitsit kuinka kaipaan saunaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole? Sellainen vähän ulkosauna, tai savusaunamainen tunnelmansa! :) Saunassa saa ollakin vähän mystinen, tumma tunnelma :) Oi teillä ei taida olla saunaa? :/

   Poista
 6. Samaa olin tulossa hehkuttamaan kuin Jasmiinakin, tuo musta sauna on kerrassaan upea! Meillä ei tässä asunnossa saunaa ole ollenkaan, katkerana pakko myöntää että sitä kyllä haikailee usein =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii :/ Vaikka saunaa en todellakaan viikoittainkaa käytä, välillä tulee todella pitkiäki taukoja, niin silti se on kyllä huippuhyvä olla olemassa. Oikein kylmän hiihtolenkin jälkeen - sauna! Mikä voisi olla parempaa? Ja vaikka tuo onkin kovin pieni, on se sitäkin tärkeämpi ;)

   Poista
 7. Tumman ja valkoisen liitto toimii aina! Kauniita kuvia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se on aina sellainen raikas ja valoisa yhdistelmä :) Kiitos Tiia <3

   Poista
 8. Kiva kun päästit kurkkimaan teille! Näyttää todella kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei Anu kiva jos tykkäsit kurkkia ;) Kiitos <3

   Poista
 9. Ihania juttuja ja tuo sauna näyttää tosi kivalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut <3 saunassa on kyllä tunnelmaa ;)

   Poista
 10. Aijjai, mä vähän haaveilen mustasta saunasta. Oliko helppo toteuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella helppo. Meidän sauna oli vielä todella helppo purkaa osiin. Siis lauteet yms. sai helposti irti. Ja pariin kertaa mustat supit siveltiin jollain työkalulla, en nyt muista millä. Ostettuamme asunnon oli sauna puuvalmis, joten siihen olisi joka tapauksessa pitänyt laittaa jokin käsittely.. Että ei tarvinnut hioa mitään vanhoja käsittelyjä onneksi pois. :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡