4. helmikuuta 2015

14.2 LÄHESTYY


Päivä, jolloin muistetaan niitä tovereita kultaisia lähestyy nopeasti. Kortit pitäisi olla postissa 11.2 mennessä. Minä tapani mukaan inspiroidun näistä erikoispäivistä ja myös tästä lähestyvästä. Kokeilin muutamia kortteja/postereita liitutaulumeiningillä. Nämä voit tulostaa tästä. Miten on, muistatko sinä ystäviäsi? Vain niitä lähimpiä vai ihan melko läheisiäkin?///Valentine's day is coming up fast. You can print these cards/posters here.

14 kommenttia:

 1. Onpa ihania kortteja! Yleensä olen muistanut paria läheisintä ystävää, mutta viime vuodet on mennyt ystävänpäivä hieman toisenlaisissa tunnelmissa... V:n siskon vauva kuoli 14.2.2012 ja meille on V:n kanssa tullut perinteeksi sytyttää joka ystävänpäivä yksi kynttilä vaaleanpunaiseen Kivi-tuikkuun, pienen prinsessan muistoksi <3 Ystävänpäivää tärkeämpänä pidän siis sitä, että muistaa kertoa läheisilleen päivästä riippumatta, kuinka tärkeitä he ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :/ Miten surullista... Ihana perinne ja kaunis ajatus muistaa pientä prinsessaa. Kyllä varmasti muuttaa hiukan ystävänpäivän tunnelmaa tällainen. Paljon voimia teille ja pikkuprinsessan perheelle tulevana ystävänpäivänä<3

   Toki kaikista tärkeintähän olisi, että ystäviä muistaisi pitkin vuotta eikä vain yhtenä päivänä vuodessa. Ja uskonkin, että omat ystäväni saavat huomiota myös vuoden muina päivinä, mutta jotenkin on myös kiva muistaa ystäviä myös ystävänpäivänä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ja olepas hyvä <3

   Poista
 3. Oi wau miten ihania!! Kunpa saisin näitä aina tulostettua oikein jämäkämmälle paperille.. Ihan tauluainesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri <3 Sillä on kyllä ihan hirveä merkitys, siis että mille paperille tulostaa. Itsekin olen ostanut erilaisia papereita eri tulostustarkoituksiin ja on kyllä ollut valtava merkitys. Paksulle ja aavistuksen kiiltävälle paperille kun tulostaa, menee jo kyllä mikä vain melkein taulusta :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi<3 Se on näistä neljästä mun omakin suokkari :)

   Poista
 5. Voi kuinka ihania! Nappasin itsellenikin kaksi, joita täytyy käydä tulostelemassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sä onnistuit nappaamaan vain kaksi :D Eikös ne tulekaan kaikki kerralla vai olenko mä onnistunut jotenkin lataamaan ne jotenkin muuten tulostettavaksi? :D

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡