20. helmikuuta 2015

TERRAARIOT
Tiedättekös, olette ihania. Olinpas niin hämmästynyt kuinka reippaasti otitte kantaa edelliseen postaukseen. Tosi hymylyittämään laittava yllätys. Ja jokaisen kommentin linja oli yhteinen, tähän blogiin lisää lifestyleä on vallan tervetullutta. Kiitos teille, nyt rohkanen siis hiukan höllätä blogin genrerajoja. Ja niin erityisesti ilahdutti, kun kommentoijiin oli eksynyt monta ensikommentoijaakin.

Mutta sitten kuviin, vihreiden määrä vain lisääntyy meidän mökissä lisääntyy ja kasveille kotia on etsitty. Pitkään etsin tämän diy-amppelin tilalle uutta ripustettavaa kukkaruukkua. Tästä entisestä porsi sitten yhtäkkiä vesi harmittavasti läpi... Vuoden siinä vihreät keittiötä kaunistamassa en enää osannut olla ilman ja jotain tilalle täytyi keksiä. Näin Pinterestiä selaillessani kuvia upeista roikkuvista lasisista terraariosta, joiden sisälle oli laitettu kasveja. Niitä lähdinkin sitten Internetistä etsimään, tuloksetta tietty. Kunnes bongasin upeasta, upeasta muotoseikka\ -blogista näitä löytyvän Urban Outfittersistä. Kiitos vinkistä, klikkailin heti itseni sivuille.

Ja niin sieltä löysinkin heti pitkään etsimäni terraarion. Ostoskoriin klikkaillessa tuotteita summa alkoi olla kiusallisen lähellä kuuttakymmentä euroa (jonka jälkeen postikulut ilmaiset), päätin klikkailla vielä toisenkin ripustettavan terraariomallin mukaan tilaukseen. Näin sitä helposti lankeaa...

No, suunnitelmat elivät. Aikaisemmin katossa riippunut succulent laskeutui pöytätasolle ja terraarioon kotiutin hetken mielijohteesta kultaköynnös. Toinen ripustettava malli päätyikin suunnitellun paikan sijasta olohuoneen nurkkaan tasolle sisällään mehikasvi.

Kovin on kiva olo uusien kasvien ja niiden kotien johdosta. Ja kiva olo on myös alkavasta viikonlopusta. Ja miten ihana päivä huomenna on tiedossa, Pop-bloggarit on koolla taas, jei!! Ihanaa viikonloppua ihmiset!!

9 kommenttia:

 1. Kasvit saivatkin kauniit kodit ❤
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kauniit terraariot! Oi, mä niin haaveilen noista bloggaajakokoontumisista. Olisi ihana tutustua väkeen oikein oikeesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tapaamiset on kyllä yksi bloggailun kohokohtia :)

   Poista
 3. Vautsi, todella kivannäköinen :) Tänään nähdään, jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Ja niin nähtiin, olipa meillä taas kivaa! :)

   Poista
 4. Harmittaa, että POP-miitti jää väliin influenssan vuoksi, mutta ehkä tapaamme toisella kertaa! Hyviltä näyttävät terraariot ja komppaan edellisen postauksen tiimoilta, että lisäjutut genren ulkopuolelta eivät ole pahitteeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi!! :/ Mutta totta kai tavataan <3 Kyllähän noita miittejä tulee, seuraavahankin on jo tiedossa :) Ja tiedätkös, tänään löysin minäkin blogiisi - se on siis niiin u p e a !!! :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡