31. maaliskuuta 2015

ARVONNAN VOITTAJA


Hei ja what's up! Tässä minä olen yrittänyt aloitella pullistuman aiheuttamien vaurioiden kuntouttamista, mutta sairaslomalle jääminenkin aiheuttaa hiukan töitä. Kaksi ensimmäistä sairaslomapäivää onkin mennyt melkein täysin puhelimien ja päätteen äärellä. Huomenna enää pari juttua ja sitten aion keskittyä täysin paranemiseen.No toisaalta kotitoimisto on ihan oiva. Tyynyjä on siirrelty istumisasennon helpottamiseksi sohvalta ruokapöydän tuoleille, milloin missäkin olen sattunut istumaan. Tai voiko puhua edes istumisesta, totuudenmukaisempi olisi sellainen istumisen ja makoilun välimalli, onko sille asennolle nimeä? :) Taukoja on pidetty ja selkää oikastu usean kerran tunnissa. Kahvitaukoja on pidetty lakisääteisiin kahvitaukoihin verrattuna vähintäänkin kolminkertaisesti. Ja ei meillä ainakaan toimistolla ole valkoisia pöytäliinoja tai ruusukimppuja, seesteisempi työympäristö se tämä on.No mutta sitten arvontaan, joka sai vallan mukavasti osaan ottajia. Kiitos kaikille keväisen tuotepaketin arvontaan osallistuneille! Ja suurkiitos vielä FiiaKarelialle palkinnosta! Arpoja tuli yhteensä 136 ja random.org valitsi voittajaksi arvan numero 60: Sarin! Onneksi olkoon, kurkkaapa sähköpostiisi!Ja hei, tänään olen puuhastellut huhtikuun kalenterien parissa pitkään. Laittakaahan tulostimet valmiusasentoon, sillä huomenna taas pärähtää!
Ja psstt. Sitähän minun piti vielä kysyä kun tuo Blogger? Onko oikutellut? En ole päässyt vastaamaan kommenteihinne nyt lähipäivinä ollenkaan :/ Kun joka kerta kommenttilootan avattessani tulee vain Service unavailable, oletteko törmänneet? Siispä anteeksi ja vastailen heti kun blogger suvaitsee toimia!

7 kommenttia:

 1. Minulla tökki bloggeri myös yhtenä päivänä. Monta kertaa jouduin sivua päivittämään. Nyt on toiminut ihan hyvin.
  Onnea arvonnan voittajalle.
  Tsemppiä sinulle parantumiseen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No helpottavaa kuulla, että en ole ollut ainoa. Tai että vika on todellakin ollut Bloggerissa, eikä esim. koneessa tai netissä. Kun nekin ovat välillä takkuilleet :/

   Kiitos Outi ♥

   Poista
 2. Sama täällä, bloggeri tökkinyt :( Tänään on kyllä pelannut ihan ok!

  Tsemppiä täältäkin paranemiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vika siis todellakin tuntuu olevan vähän kaikkialla... :/ Nyt tuntuu onneksi jo toimivan paremmin :)

   Kiitos ♥

   Poista
 3. Onnea voittajalle ja pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä paranemiseen! Luin aprillipilaasi ja kauhistuin jo, että mikä tilanne on, mutta onneksi paranemaan päin, ettet bloggaamista ole sentään jättämässä. :)
  Laitoin sinulle s-postia! Kiitos!!! :)

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡