19. maaliskuuta 2015

DIY: AMIGURUMITosissaan sain miettiä, että kummassa kädessä tätä koukkua pidetään. Sillä tasolla minun muistikuvat virkkauksesta olivat. Aikani harjoiteltua alkoi langat ainakin uskoakseni tulla oikeista väleistä silmukoille ja silmukkajonoja muodostua vallan ketterästi. Halusin niin kovasti tehdä juuri jotain tällaista pienelle murulle. 

Googlesta löysin paljon erilaista ohjeita amigurumien virkkaukseen, joskaan en voi tästä ohjeesta antaa kunniaa kenellekkään. Yhdistelin vähän ohjetta jos toista ja tuloksena syntyi yllä mainittu olento. Toinen näkee sen lampaana, toinen pupuna. Kerrottakoon, että pupua sitä lähdettiin tekemään.

Kaulaliinan tein isoäidin neliöllä, tai jollain sen tyyppisellä kuviolla virkaten. Neliön muotoiseina kuitenkin, jonka taitoin kolmioksi kaulalle.

Ja tämä tosissaan oli minun rakkauden osoitukseni tuota pientä viime viikonloppuna juhlittua prinsessaa kohtaan. Latasinkin teille kuvia viime viikonlopun herkästä osasta, juhlista kauniista. Nyt on pupu, jota vasten voi illalla pieni pään pyöräyttää.

Voi ja niin suosittelen kokeilemaan. Tekijä oli ainakin vallan tyytyväinen söpöläiseen ja vastaavanlaisen tilaisuuden tullen kokeilee varmasti toistekin.

17 kommenttia:

 1. Ihan selvä pupuhan se on ja suloinenkin kuin mikä ♡

  VastaaPoista
 2. Ihana pupu! Oi että, on varmasti ollut lahjan saaja tyytyväinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ♥ No kyllä vaikutti ainakin äitinsä tyytyväiseltä ;)

   Poista
 3. Eikä, niin herttainen <3 kumpa sitä itsekin osaisi!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡