17. maaliskuuta 2015

KELPO PALKINTOVoisin ottaa tavaksi. Ihan jatkuvaksi käytännöksi. Maanantain vapaapäivän siis. Teen käytännössä normaalisti arkipäivisin työni, mutta nyt viikonlopun messuttelujen jälkeen pidin maanantain vapaana. Ja niin harvinaista herkkua, oikea karkkipäivähän se oli minulle, tuo maanantai.

Heräilin rauhassa, mutta kuitenkin ihmisten aikoihin. Katoin itselleni vähän parempiin astioihin, mutta koska en ole mikään aamusyöjä, en kovinkaan raskaasti. Ja tiedättekös mitä, noilla astiollakin on asiaa.

Nyt nimittäin päästään siihen, Järvikylän diYrttihaasteen voittoon. Kerroin, että sieltä palkinnoksi päsähti jotain mieltä ylentävää... Nyt vihdoin Kuopion reissulla päästin asiaan, Iittala Outlettiin tuhlamaan palkinnoksi saamaani lahjakorttia. Kaapeistani kun löytyy jo vinot pinot Iittalaa, oli tämä palkinto minulle vallan mieluinen. Mukaan lähti Essence-sarjaa, pitkään olen jo kaavaillut Verna-laseille jotain korkeampaa jalallista rinnalle - jotain fiinimpää. Vihdoinkin raaskin myös ostaa Kastehelmi jälkiruokakulhoja kyseisen sarjan aseteille ja tarjoiluastioille kaveriksi. Ja sokerina pohjalla - Sarjattoman Metsä!! Mielestäni niin upea. Nappasin kahvikuppia ja isoa lautasta mukaan. Ja tuo onkin yhdistettävissä ihan tavalliseen valkoiseen Teemaankin niin oivasti. "Ostin" kaikkia vähintään neljä kappaletta, jotta saisin edes jollain tapaa käytettyä astioita kattauksissa. Olipa ensimmäinen kerta, kun oikein kärryyn lastataan tavaraa Iittalassa.

Siispä vielä kerran kiitos erityisesti Järvikylä ja myöskin Iittala. Palkinto oli todella mieluinen ja nasahti tämän rouvan sydämeen. Olen edelleen niin otettu voitosta ja todella kiitollinen palkinnosta. Vielä pitäisi viimeisille lahjakorttikymppeille keksiä käyttöä, onnistunkohan? ;)

10 kommenttia:

 1. Onpa ollut ihana palkinto ja kiva kun itse sait valita mieluisia juttuja. Kastehelmeen olen itsekin nyt ihastunut.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niin kiva, että sai poimia juuri ne itselle mieluiset :) Olin kyllä materialistin riemupäivä ;)

   Poista
 2. Voi minkä ihanan palkinnon olet saanutkaan! Niin kauniita kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan loistopalkinto, niin tyytyväinen ;)

   Poista
 3. Wautsi wau! Onnea super paljon <3

  VastaaPoista
 4. Onnea voitosta! Ihana palkinto tosiaan kun pääsee itse valitsemaan mieluisat astiat - ja kauniit valinnat olet tehnytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu ♥ Jeps, oli kyllä ihanaa ja vaikea valita mihin palkintolahjakortin käyttäisi ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡