9. maaliskuuta 2015

TEKI TEHTÄVÄNSÄKaikki sen huomaa, kaikki sen tuntee. Kaikki sen näkee. Että tämä nainen on purkautunut. Siis hyvällä tavalla. Otannut hetken arjesta ja antanut arjen ankeuksien ja tummien ajatusten karsiutua päästä. Nyt joka lauseeseen vastataan kera hymyn ja pirteän äänensävyn, ja no faking.Siis paras päätös tähän väliin oli todellakin viettää loma kotona. Kun aikaisemmin vuodatin, että olen vain vallan rentoutunut ja laiskotellut koko loman. Bloginkin jättänyt taka-alalle. Mutta nyt minä tässä ja tänään ymmärrän kuinka mainio veto se oli. Kuinka hyvää se minulle teki. Nyt minulla on nyt todellakin kevät ja kevyt olo. Innosta paukkuen ja mieli virkeänä hyppäsin tänään arkiJennin saappaisiin taas viikon levähtämisen jälkeen. Mieheni varmisti soittamalla, että olin herännyt ensimmäisenä työaamuna loman jälkeen. Ei tunnistanut rouvakseen, odottanut oli väsynyttä töihin palaajaa.
Ja onko se tuo valoterapiakin? Kyllä se vain näyttää ja ennen kaikkea tuntuu upealta, keväinen auringonpaiste. Mistä tämä virta kroppaan tulee? On aika hyvä olla, elämä hurmaa.Mutta nyt on lomat vietetty. Ja seurassa kultaisessa. Pysyin kotikylällä ja nautin sisarusteni seurasta. Tuo pieni ihminen, ihmisistä ihmeellinen. On yksi ystävistäni parhain. Kovin on pyyteetön ja jalo seuralainen. Rakastaa täysillä takaisin. Ja mikäs siinä kun luistelee siinä missä muutkin. On ottamassa asukuvia siinä missä isommatkin. Mitä teille kuuluu? ♥

13 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen ystävä❤
  Tännekin kuuluu oikein hyvää tänään, aurinkokin jaksoi koko päivän paistaa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mukava kuulla, että sinnekin kuuluu hyvää... Ihana kevät ♥

   Poista
 2. Voi toista❤️

  VastaaPoista
 3. Yes, hyvä fiilis kuohuu tekstistäsi <3

  VastaaPoista
 4. Oi ihana rentouttava loma on varmasti ollut, varsinki kun tuo pieni on mukana! <3 Tsemppiä työarkeen! <3 -Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana ♥ Kiitos Iida tsempeistä ♥

   Poista
 5. Ihania kuvia ja niin ihana blogi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Susanna ♥ Ja tervetuloa mukaan :)

   Poista
 6. Mikä ihana pieni kuvailija, aivan loistava! Mitä isot edellä sitä pienet perästä ;) Aurinko, kevät, loma, pellkkä oleminen....niillä tosiaan on ihmeellinen vaikutus omaankin oloon! Tärkeintä olisi kuunnella itseään, ei yrittää liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimen omaan, on kyllä pikkuinen imenyt siskoiltansa kyllä kaiken ;)

   Ja tuo on kyllä totta, niin järkyttävän iso vaikutus tuolla viime viikolla oli kyllä omaan oloon, että ihan uskomaton :)

   Poista
 7. Voi mitkä ihanat neidit siellä! ♥

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡