2. huhtikuuta 2015

DIY: PAPERISULATMieltä nostattavin.Sellainen diy-projekti olivat nuo paperisulat pääsiäiseksi. Kovin riemastuttivat vaikka eivät nyt mitään rakettitiedettä olekaan. Ohjetta tai neuvoa näiden tekemiseen ei ole oikein antaa muuta kuin käytä mielikuvitusta, leiki luovaa ja leikkaa, leikkaa, leikkaa. Käytännössä siis liimasin kaksi saman väristä kartonkia päällekkäin ja asetin puolikkaan varrastikun kartonkien sisälle keskelle, jolloin sulalle muodostui ikään kuin "ranka".  Toisen tikun asetin sulalle varreksi. Sen jälkeen vain niks naks niin kauan, että sulat muodostautuivat muotoonsa.Niin oli näppärä, että teepäs sinäkin! Vielä kerkeät omasi tälle pääsiäiseksi leikkoa :)

16 kommenttia:

 1. Voi kuin nättejä niistä tuli. Tätä vois koittaa.

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniit! En tajua, mihin minun aika mennyt tänä vuonna, kun en ole ehtinyt mitään pääsiäisjuttuja askarrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tiiätkö joskus ei vain ole aikaa, minulla nyt sattuneesta syystä on ollut aikaa ja enpäs paljon muuta olekaan voinut tehdä kun askarrella. Niin hyvässä kuin pahassa :)

   Poista
 3. Waude! Nämähän näyttää todella tyylikkäiltä ja vaikuttaa kohtuu helpolta toteuttaakin. Jotain olen ehtinyt jo pääsiäiseksi askarrellakin, kuten joka vuosi...mutta näitähän ehtii vielä vaikka tähänkin pääsiäiseen. Kiva vinkki. Kiitos!
  Terkuin Titta / Oli aika -blogin juuri perustanut kokeilija ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olepas hyvä! :)

   Niin ajattelinkin, nämä ovat niin nopeita tehdä. Siksi vielä äkkiä vinkkasin, että innoikkaimmat saavat vielä tälle pääsiäiselle nämä ;) Kannattaa kokeilla :)

   Poista
 4. Waude! Onpa tosi kiva idea. Olen kerennyt jo pääsiäiseksi tehdä yhtä jos toista, mutta tämän ehtisi vielä hyvin...kiitos kivasta vinkistä!
  Terkuin
  Titta Oli aika -blogin juuri perustanut kokeilija ;)

  VastaaPoista
 5. Nämä kyllä niin upeita!❤️ teikkö paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, noi kolme mitä kuvissa näkyykin! :) Meillä on muutenkin pääsiäistä laitettu aika mukavasti niin liika olisi jo liikaa ;)

   Poista
 6. Kiitos vinkistä! Loistava ohje, ja tätä voisi kokeilla kouluikäisten lastenkin kanssa. varmasti tulee hienoja versioita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Ja nämä jopa mielestäni käyvät muihinkin ajankohtiin kuin pelkästään pääsiäiseen! :) Esimerkiksi just lastenhuoneeseen... Olepas hyvä ♥

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡