22. lokakuuta 2015

STILL ALIVE

Liian kauan.Aika on hassu käsite. Päivät tuntuvat pitkältä sairaslomalaiselle. Päiviin mahtuu runsaasti turhautumista ja pitkästymistä. Kuitenkin aika kuluu ja päivät toinen toisensa jälkeen vierii ohi. Sairastelu on jatkunut aivan liian pitkään ja edellisestä työpäivästä on aivan liian kauan. Blogi on jäänyt taas taka-alalle huonon kunnon ja ehkä hiukan alakulonkin vuoksi. Liian kauan on edellisestä postauksesta.Kuitenkin yllätyn kun huomaan, että en ole kunnolla kuvannut kotiamme blogiin puoleen vuoteen. Huomaan vanhoja päivityksiä selaillessa, että nyt oli aika päivittää teidätkin uuden sisustuksemme tasalle. Vaikka tuntuu, että en ole viimeisen puolen vuoden aikana saanut mitään aikaiseksi, kuvia selaillessa huomaan, että paljon on sittenkin tapahtunut.Vaikka viimeiset puoli vuotta on sisältänyt paljon tutkimuksia, makaamista, turhautumista, kipua, itkua ja to do -listan loputtoman pitkäksi kasvamista, eli siis yleisesti sairastelua. On ilo huomata, että on niiden "parempien päivien" aikana kuitenkin jotain tapahtunut. Olenkin pyrkinyt käyttämään tehokkaasti hyväksi päivät, jolloin kunto on hieman parempi ja antaa myötä touhuamiselle. Ajattelinkin nyt alkaa käymään kotimme muutoksia läpi blogissa. Yllä kuva yhdestä lempinurkastani, joka on syntynyt muutoksen kourissa. En nyt aio alkaa hirveästi selittelemään ja anteeksi pyytämään blogin heikkoa päivitystasoa, Pyydän vain inhimillisesti teitä ymmärtämään tilanteen. Ja hienosti siellä olettekin pysyneet, suuri kiitos. <3

30 kommenttia:

 1. Ei ihme, että on lempinurkkia, upean näköistä! Ja ihanaa kuulla sinusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jossu, kiitos ♥ Huippu olla täällä taas :)

   Poista
 2. No worries! Täällä ollaan :)

  VastaaPoista
 3. Terveys tietysti menee kaiken edelle. Mehän blogin lukijat ei kadota täältä onneksi minnekkään. Kauheasti lähetän tältä sulle voimia ja toivotan sulle paljon paljon hyviä päiviä. Toivottavasti olosi kohentuu ja syy selviää sairaudelle. Kotisi näyttää kauniilta ja tuo keinutuoli on myös suosikkin. paljon <3 täältä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se valitettavasti nyt menee edelle ihan jo sen takia, että kivut ja voimattomuus rajoittavat elämää niin paljon. Mutta toivotaan paljon hyviä ja reippaita päiviä. Kiitos Päivi ♥

   Ja Vitran eames keinu on kyllä ihan lemppaki huonakaluista kotoa ♥

   Poista
 4. Kaunista!<3
  Paljon voimia edelleen sinulle!<3 Ei täältä olla minnekään menossa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina ♥ Ihana kuulla, ei sitä tiedä millon joku vetää herneen nenään surkean päivitystahdin vuoksi :O :D

   Poista
 5. Onpa kaunista. Täällä me odotellaan, omaan tahtiin postailet.
  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♥
   Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle!

   Poista
 6. Hei, ei sitä mitään pidä anteeksi pyydellä! Säännöllisesti käyn täällä kurkkimassa josko olis jotain uutta tullut, hiljaisuudesta (joka on täysin ymmärrettävää ! ) huolimatta. Ei näin kivaa blogia hetkessä unohda vaikkei joka päivä tuliskaan uutta postausta. Tuo matto on kyllä huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sara!! Et ikinä tiiä kuinka hyvällä mielelle tulin kommentista! ♥ Kiitos niin paljon ihanasta tsempistä, auttaa kyllä niin jaksamaan! Ja jalpaikka on ihan huippu :)

   Poista
 7. Näyttää tosi kauniilta! Täällä ollaan äläkä suotta murehdi meistä. Et sä näin helpolla meistä pääse <3 Voimia paranemiseen ja mukavaa alkavaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ettei teistä pääse eroon ;) Mahtista ♥ Kiitos Anu

   Poista
 8. Täällä pystytään niin eläytymään ihan tuohon kaikkeen. Tiistaina tulee vuosi siitä, kun sairasloma alkoi ja nyt mennään taas niitä niin kivuliaita aikoja, että suurimmaks osaks vaa huilaillaan. Ihmeellistä on tää ihmiselo!! Tsemppiä myös sinne siis, ihan koko sydämestäni <3 Ihanalta näyttää koti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ruut ♥ Sinäkinkös! :( On se tosissaan niin ihmeellistä tämä ihmiselo, pelottavan yllättävää välillä :( Mutta hurjan paljon tsemppiä myös sinulle ♥♥ Ja vallan koko sydämestäni myös

   Poista
 9. Kaunis nurkkaus. Täällä ollaan ja toivotaan sydämmen pohjasta että paranet pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ♥ Ihana kuulla,että siellä pysytään!

   Poista
 10. Täällä ollaan ja pysytään <3 Näyttää aivan ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ♥ Oispa ihana nähdä POPpareitakin pitkästä aikaa! Tänää olisi ollut se hotskupäiväkin,minkä jouduin missaan :/ Teillä oli varmasti kiva päivä..

   Poista
 11. Kaksi vuotta sairastamisen vuoksi pois töistä oltuani tuo turhautuminen on todellakin tuttua. Jos kaipaat vertaistukea, niin mm. Suomen Kipu ry:ltä löytyy sitä sekä facebookista että liveryhmistä. Toki paljon muitakin potilasyhdistyksiä löytyy. Sairastamisen kanssa ei kannata jäädä yksin. Tsemppiä!

  -Siru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Siru!

   Kiitos infosta! Tällä hetkellä tuntuu, että pärjään sairastamisen kanssa vielä henkisesti yllättävän hyvin. Jostain sitä voimaa ja tsemppiä saa kummasti revittyä itseensä. Mutta olen kyllä huomannut, että tämä jatkuva kotona olo alkaa turruttaa ja ulos lähtemisestä tulee joka päivä entistä vaikeampaa...

   Toivon myös sinulle sairastamiseen hurjasti voimia ja tsemppiä ♥

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡