13. marraskuuta 2015

KAKKUVINKKI KIIREESEENPerjantaimoikat.Pitkästä aikaan on sellainen olo, että on perjantai. Tuntuu mukavalta hahmottaa arki ja viikonloppu. Olo on oikein keveä. Kipsutin hakemaan jopa joskus perinteenäkin olleet perjantaikukat. Hankin itselleni uuden lookin, hymyilen peilikuvalle ja hassulle tukalle. Löysin monta uutta ihanaa artistia, joita pyöritän repeatilla ja haparoiden yritän laulaa mukana. Arkeni tässä ja nyt, tunnut ihan kelvolta.Mutta kuviin, ajattelin vinkata näppärän vinkin hätätilanteisiin. Nimittäin nämä näyttävät juustokakut ovat täyttä huijausta. Lidlin paistopisteeltä juustokakut koriin ja kiirellä kotiin päällystämään. Päälle olen tehnyt siis kevyen kermarahkakuorrutuksen ja huitonut suklaakastiketta sinne tänne. Tuoreita marjoja ja minttua viimeistelyyn. Lopputulos on mielestäni erittäin uskottava viiden minuutin kakuksi. Pistäpä siis tämä vinkki korvan taakse kiireiden tai yllätysvieraiden varalle!Ja mainiota viikonloppua ystävät ♥ Ihana nähdä, että teitä on siellä!
11 kommenttia:

 1. ihanaa viikonloppua! <3: Sanni

  VastaaPoista
 2. Voi mitä herkkuja ja juuri sopivia tehdän näin työpäivän päätteeksi.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, tarpeeksi helppoja työpäivän jälkeen ;) Ihanaa viikonloppua myös sinne ♥

   Poista
 3. Ihan täydestä menee nuo kakut, meillä on noin nättejä ole silloin, kun aikaa on käytetty paljon enemmän :-D Sinulle on blogissani haaste, ota koppi jos tuntuu siltä, pakkohan ei tietenkään ole :-) http://talostakoti.blogspot.fi/2015/11/kylpyhuone-ja-ysarihyllyn-uusi-vari.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sehän on just niin, että kun oikein yrittää ja käyttää aikaa niin ei varmasti onnistu. Ainakin monesti minulla :D Kiitos haasteesta, saatanpas tarttuakin :) Kyllähän noita luonnoksia löytyy.

   Poista
  2. Siis miten tuo minun kommentti oli noin sekava?! Ymmärsit vissiin mitä tarkoitin, eli että meillä ei ole noin kauniita kakkusia edes silloin kun on yritetty tehdä nättejä :-D Mulla on kai tullut joku vanhuusiän lukihäiriö :-D Kiva jos jaksat napata haasteen!

   Poista
 4. Kiva ja helppo ohje. Pitää kyllä laittaa korvan taakse. Tykkään just tällaisista helpoista ohjeista ja kiitos vinkistä :) Pitääpä seuraavalla kerralla kattoa tarkemmin Lidlin paistopiste, aina tulee ostettua vain suklaa donitseja :) Kivaa vko loppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on vain niin kiire, ettei kerkeä pitkän kaavan mukaan leipoa, joten tässä yksi oiva vaihtoehto :) Kandee kurkkaa tosiaan.

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle Päivi ♥

   Poista
 5. Näyttävät todella herkullisilta, nam.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on muuten melko tuhtia tavaraa, ei paljon muuta makeaa yhden tollasen jälkeen tarvii. :)

   Kivaa viikonloppua sinullekin Kati ♥

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡