22. joulukuuta 2015

JOULUKUUN 22.Tähän blogin joulukalenterin 22. päivän luukkuun keräsin nyt kaikki ei kalenteriin päätyneet ideat, syystä tai toisesta.  Eli siis ideat, jotka ovat päässet toteutukseen asti, mutta epäonnistuneet ja jääneet julkaisematta. Ajattelin, että voisin nyt näyttää vähän toimintaa kulissien takaa, miksi kaikki jutu eivät tule julkaistuksi.
Lähdetään pehmeästi liikenteeseen. Näissä kuvissa tai ideassa ei mielestäni ole oikeastaan mitään vikaa, mutta syy miksi tämä paketointi-idea ei tullut koskaan julkaistua oli oikeastaan, että ideaa ei niinkään tässä ollut. Siis nätti paketti kyllä, mutta laimea idea. Nähty, nähty, nähty.Tämäkin paketointi-idea on mielestäni aivan oiva. Hauska ja ei niin käytetty. Mutta minulla tökkivät kovasti nuo napit. Ne ei niinkään sytytä, ja nappivarastoni olivat kovin surkeat inspiraation iskiessä. Tuntuu, että koko idea jäi puolitiehen tai huonosti toteutuksi, ei pääse siis oikeuksiinsa noilla napein. Lisäksi nuo kuvatkin jarruttivat julkaisua.


Tämä olikin surkuhupaisa tapaus. Noista tähdistä tuli itse asiassa mielestäni kovin sieviä, mutta sähelsin. Sähelsin niin kovin. Nuo tähdet tein siis todella komeasta ruskeasta eläväisestä ekokartongista (kalliistakin vielä - siis kartongiksi) ja ompelin käsin valkoisella paperinarulla kuviot päälle. Myöhemmin sinä päivänä kuvailin jotain toista diy-ideaa ja kaadoin tuon maljakon kyynärpäälläni nurin, missä nuo männynoksat tähtineen olivat. Siinähän kastui tietysti tähdet (ja paljon paljon muuta) ja menivät ihan pilalle. Nythän nuo eivät näytä enää miltään vettyneenä.

 Nämä pienen ja söpön piparkakkutalon kuvat jäivät julkaisematta oikeastaan siksi, että tuo piparkakkutalohan on oikeastaan aika reppana. Sööttihän se tuola kuvun alla on ja kelpaa aivan hyvin meille, mutta jätetään nämä "leipomis"puuhat paremmin osaaville.
Ja viimeisenä tullaan näiden enkeleiden pariin. Kaikessa yksinkertaisuudessa kaksi muffinivuokaa ja hiukan rautalankaa, siitä syntyy enkeli. Ihan söpöjä joo. Ja varmasti näppärä ja nopea askartelu esimerkiksi lasten kanssa. Mutta ei vain yhtään minun tyylisiä, ja tästä syystä tätä kokeilua en lähtenyt julkaisemaan.Sellaiset tapaukset. Älkää nyt pitäkö minua liian kriittisenä. Ymmärrän toki, että jokainen postaus ei vain yksinkertaisesti voi olla huippu ja jokainen idea tai inspiraationa ihmeellinen ja nerokas. Mutta kun luukkuja on vain 24 ja ideoita ja toteutuksia reippaasti enemmän, on jotkut valittava mukaan. Ja jokainen meistä valitsisi ne omasta mielestään mukavimmat, right? Ja hei, mitä piditte postauksesta, miltä tuntui päästä kurkkaaman kulisseihin?Ja viime vuoden 22. luukku löytyy täältä. Vallan viisaita sanoja minulta silloin, voisin sanoa samaa tänäänkin. Nautitaan nyt. ♥

 

7 kommenttia:

 1. Ihania on nämä sinun epäonnistuneemmatkin ideat 😃

  VastaaPoista
 2. Oot ihana! Nää sun "epäonnistuneet" teokset on sata kertaa hienompia ku mun onnistuneet. :D

  VastaaPoista
 3. Musta nappipaketti oli suloinen. Mä tein eilen pari pakettia, joihin tuli pikkuruinen männyn oksa mukaan. Sehän pihkaa paketin! Mitä mä tein väärin? Kuvissa ei ole koskaan näkynyt pihkaisia paketteja ;) Mukavaa, lämmintä ja rentouttavaa joulunaikaa :)

  VastaaPoista
 4. Mua naurattaa ku tuo polkkalahja on kun suoraan mun työkavereille antamista lahjoista:D just saman kokoinenki. Joo ehkä nähty ja ei nii vau mutta helppo ja nätti!

  VastaaPoista
 5. Ihania ideoita nämäkin, olet kyllä taitava näprään kaikkea ja ei aina kaikki olla ns. täydellistä, oma kädenjälki on kiva kun se näkyy.Kelpuuttaisin kaikki nämä meille :) Monesti sitä itelleen liian ankara. Ihanaa joulua sinne<3

  VastaaPoista
 6. Ihana idea minusta. Valkoisista muffinssivuokista tulisi suloisia koristeita vaikka joulukuuseen.

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡