23. joulukuuta 2015

JOULUKUUN 23.
Meille tuli tänä vuonna joulukuusen sijaan mänty. Halusinkin pienen ja harvan mallin. Tämä on nyt ehkä hiukan liiankin harva, mutta ihan on komea... Anoppilan metsistä paras yksilö tähän tarkoitukseen. Tosin piti minun kova vääntö kääntö käydä heidän kanssa, eivät millään olisi halunneet antaa näin raukkaa joulupuuta meille. Perinteisen tuuhean joulukuusen kannattajat olivat ehkä hiukan kauhuissaan. Mutta pidin pintani ja kannoin männyt kotiin ;) 

Halusin pitää ilmeen "karuna", ostin perinteiset jouluvalot ja kiedoin vain sinne tänne valkoisia koristenauhoja. Siinä se nyt on.


Viime vuoden kalenterin 23. luukku löytyy täältä.

5 kommenttia:

 1. Meillekkin tuli nyt kuusi, vaikka meinasin ekana ettei tule. No, anoppi oli mulle hakenut ja onkin oikeastaan aika söpö...sellainen mini kuusi. Täällä kuusissa ns. ruostetauti ja ovat osittain vähän keltaisia. Saa nähdä onko joulun jälkeen yhtään neulasta. Ihanaa joulun aikaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää joulumänty :D

  VastaaPoista
 3. Hieno! Me päädyttiin lasten toiveista sit lopulta kuuseen, mänty oli siihen asti olohuoneessa sulostuttamassa! Hyvää joulua ahkera kalenterin kirjoittelija ;)

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä muakin on tänä jouluna kuumottanut enemmän nuo tuollaiset raasuparat kuin tuuheat kuuset. Eli kauneus on katsojan silmissä edelleen :)

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡