6. joulukuuta 2015

JOULUKUUN KUUDENTENA
Itsenäisyyspäivän iltaa.Myös tämän päivän luukusta aukeaa paketointivinkki. Toivottavasti ette väsy näihin, heh. Tekstin rustaaja kun niin kovin tykkää lahjojen antamisesta ja aivan erityisesti niiden paketointiin panostamisesta. Pakkaus on puolilahjaa, meinaan minä. Ja mitä itse paketointiin tulee, tykkään pitää ne melko yksinkertaisena. Tämän päiväinen paketointi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti muutamilla puuhelmillä ja dymo-tekstillä. Askartelukaupoista löytyy mahtava kattaus vähän erikoisempia helmiä ja erityisesti Sinellin helmilaarien edessä on vierähtänyt tovi jos toinenkin. Kuvissa näkyvät helmetkin on hankittu jo varmaan vuosia sitten. Minulla on vallat omat sellaiset työkalupakitkin helmivarastoilleni. Niitä on sanotaankos, kertynyt, mutta mikä ilo ne onkaan paketoidessa kaivaa esille ja valita parhaiten sopivat helmet.Viime vuoden kalenterin kuudes luukku, kartonkitähdet, löytyy täältä.PS. Sitähän mun piti vielä kehaisemaan, että Ikea on kyllä petrannut mielestäni kovasti noissa lahjapapereissa.

10 kommenttia:

 1. Minusta on ihana, kun paketteihin panostetaan. Mielelläni katselen vinkkejä! Vähän vaihtelee, kuinka paljon itse näihin jaksan/ehdin panostaa, mutta tykkäisin kyllä. Varsinkin aikuisten lahjoissa kaunis paketti on ihana lisä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs sitä aina kerkeä, niin valitettavaako se onkin.. Mutta silloin kun kerkeää, niin mikäs sen ihanempaa :)

   Poista
 2. Ikeasta tosiaan löytyy kivoja lahjapapereita ☆

  VastaaPoista
 3. No eihän näihin voi kyllästyä! Kaunis paketointi on minunkin mielestäni puolilahjaa! JA Ikean papereihin minäkin annan pointsit!

  VastaaPoista
 4. Nämä sun luukut on ihan huippuparhaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maru eikä sinua, sait kyllä niin ison hymyn huulilleni!! Kiitos niin paljon ♥ ♥

   Poista
 5. Täällä panostetaan paketteihin käyttämällä kaikkea mahdollista kierrättäen. Kuusipaperia hamstrasin ikeasta, oli niin kaunista ja yksinkertaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun kierrätät : `) Mäkin kyllä keräilin kaikki mahdolliset saaduista lahjoista talteen jne. :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡