25. tammikuuta 2016

BABYSHOWER


Onkohan se tämä ikä vai ihan silkkaa sattumaa, mutta just nyt elän kyllä melkoisen vauvabuumin keskellä. Olen saanut viettää viimeisen kahden kuukauden aikana kolmet ihanat babyshowerit, joista viimeisimmät juurikin viime viikonloppuna täällä meillä. 

Babyshowereita onkin järjestetty ystäville eri piireistä niin läheltä kuin kaukaakin. Olipa vain ihana, että onnistuin pääsemään kaikkiin paikalle! Osa näistä odottajista asuvat himppasen turhan kaukana ja en ole päässyt elämään läsnä ja näkemään heidän odostusaikaansa juuri muuten hirveästi. Onneksi aikataulut saatiin kuin saatiinkin kaikkien kanssa natsaamaan.

Yhdet näistä showereista järjestettiin ystävällemme Himoksella joulukuun alussa. Vuokrasimme tutun porukan voimin viikonlopuksi mökin ja naisia saapui aivan tuhannen kilometrin säteeltä. Porukkamme on pirskaloitunut niin vallan ympäri Suomen kuin vain varmaan edes mahdollista on. Mekin pääsimme vihdoin myöhään jo lauantain puolella perille, kun olin jostain syystä käsittänyt väärin ja ohjannut meidän auton ensin reilut sata kilometriä ensin harhaan. Olin jostain syystä käsittänyt olevamme menossa Himoksen sijaan Tahkolle :D

Lauantaina sitten aamupäivästä osa porukasta vei juhlakalun aamulenkille ja sillä aikaa me loppuporukka järjestimme yllätysbrunssin. Koristelimme mökin viirein, serpentiinin ja ilmapallojen avulla. Lisäksi olimme tehneet ystävällämme vaippakakun ja ostaneet pieniä lahjoja pikkuiselle sekä tulevalle äidille.


Viirin tein juhliin niin, että tulostin kaunokirjaimet taustoineen paperille, josta leikkasin ne haluttuun muotoon. Seuraava osa olikin tarkempaa työtä, kun kuumaliimapyssyllä ensin jäljensin kirjaimet tarkasti ja ripottelin kultaista kimalletta päälle.Kertakäyttömukeista taas sai oikeinkin edustavat, kun puolet pinnasta peitti liimalla ja upotti kultakimalteeseen myös. Lisäksi pieniä vauva-aiheisia (bodi, kärryt, tuttipullo, ruokalappu, jne.) kylttejä piirsin paperille ja liimaan ja kultakimalteen avulla myös niistä tuli teemaan sopivat.

Ja koska meille kaikille oli tiedossa vauvan sukupuoli, oli it's a girl -laput ruokailuväleineissä ja teksti myös viirinä kakun päällä. Ja sen sukupuolenpa taisittekin jo muutenkin arvata juhlien vaaleanpunaisesta ja kultaisesta teemaväreistä.
Viikonloppu oli kyllä taas kerran oikein onnistunut. Kyseinen odottaja on jo saanut pienen prinsessa maailmaan ja odotusaika on vaihtunut pienen ihmeen ihmettelemiseen. Oikein paljon onnea vielä pikkuisen nyytin vanhemmille ja kiitos vielä ihanalle porukalle reissusta. ♥ 

Minulta löytyisi muistikortilta aimo läjä vielä noista kaksista muistakin showereista kuvia, kiinostaisiko teitä nähdä? Ensin tietysti tarvisi saada juhlan kohteilta tietysti lupa ;) Nyt oikein mukavaa uuden viikon alkua ihmiset!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös ole, taitava ystäväni A sen on tehnyt :)

   Poista
 2. Kivat juhlat :). Mie olen siinä iässä, että monet eroaa ja tuntuu että yhä useammin tuttuja kuolee ympäriltä :(. Onneksi on ollut monta ilon hetkeäkin eli monissa 50 vuotis juhlissa on tullut käytyä ja enää ei tartte miettiä mihin lapset menis juhlan ajaksi. Voi jo lähteä mukaan tai olla kavereilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Niin. No kylläpä sitä ilon ja surun aiheita riittää iässä kuin iässä. Onneksi nyt on viime aikoina ollut kuitenkin näitä iloisia juhlanaiheita :)

   Poista
 3. OOO, mitkä hilebileet. Kiinnostaa, lissee lissee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä bling blingiä vaatteissa vielä seuraavallakin viikolla :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡