10. tammikuuta 2016

SISUSTUSVIERAILULLA


Meillä POP-bloggareilla oli eilen vallan upea yhteinen päivä. Pääsimme koko ryhmä rämä vieraisille niin upeaan kotiin. Illan emäntä toimi meille Myhomen Jonna. Tällä kertaa emme olleet siis kenenkään meidän bloggaajan luona. Jonnalta tosin löytyy upea instagram tili @jonna_myhome.

Kylläpä tuo viime keväänä valmistunut koti oli vain mainio. Täynnä valoa, avaruutta ja upeita yksityiskohtia. Erityisesti pidin siitä, että kodissa kaikki turha ja ylimääräinen loisti poissa olollaan. Ei krääsää, vain kauniita ja harkittuja yksityiskohtia. Myös talon arkkitehtuuri ja pintamateriaalit olivat hyvin nykyaikaisia ja ilme hyvin selkeä, ja jatkui yhtä loistavasti myös läpi talon. 

Tuttuun tapaan mentiin nyyttäriperiaattella tarjoilujen kanssa. Veikkaan, että taaskaan ei yhdenkään tarvinnut tyhjin vatsoin lähteä kotiin.

Ovatpa vaan nämä tällaiset päivät niin mukavia. Itse olen joutunut sairastelun takia skippaamaan viime vuonna lähes tulkoon kaikki tapaamiset, joten olipas loistavaa olla taas mukana ja nähdä naisia! Loistavaa porukkaa, kiitos teille taas päivästä!

Ja erityiskiitokset Jonnalle kun avasit kotisi ovet meille. Tämä koti jää kyllä meille jokaiselle varmasti vahvasti mieleen.
Tässä vielä mukana olleet blogit:8 kommenttia:

 1. Ihan huikeita kuvia oot taas ottanut! :) Oli kyllä mukava tapaaminen ja niin upea tuo Jonnan koti! Oli myös mukava kun pääsit tapaamiseen pitkän tauon jälkeen. Tsemppiä sulle ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saikku ♥ Oli kyllä mukava pitkästä aikaa olla mukana ja nähdä teitä!!

   Poista
 2. Itse olen myös seurannut kyseistä tiliä jo jonkin aikaa,niin upea koti❤! Varmasti oli ihana käydä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi ihana käydä, aivan todella upea koti. ♥

   Poista
 3. Onpa kaunis koti! Teillä on hieno porukka ja nyyttärit on niin kivat. Ei kuormita ketään liikaa ja kaikilla vatsat killillään, kun herkkuja on monen monta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Meillä on kyllä kiva porukka :) Ja aivan totta, ja siinä myös samassa oppii mahtavia uusia reseptejä kun jokainen tuo jotain :)

   Poista
 4. Kodissa on kivoja yksityiskohtia <3
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, keskityinkin aikalailla kuvailemaan niitä :) Kiitos Outi ja samoin sinulle loppu viikkoon ♥

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡