8. helmikuuta 2016

14.2 LÄHESTYY

Heipähei ystävät ja ihanaa uuden viikon alkua. Viikon viimeisenä päivänä muistetaan taas ystäviä. Tai hetkinen, toivottavasti muistat toveria myös päivinä useampina ympäri vuoden. Mutta mikä ihana tekosyy laittaa kortti menemään, ja etenkin väsätä kortteja. Innostuin niin kovin taas rakentamaan korttipohjia monenlaisia. Ajattelinpa, että niistä voisi olla iloa teillekin. Alla siis kahdeksan vaihtoehtoa tulostettavaksi. Kursivoittua linkkiä klikkaamalla avautuu korttien pdf-versiot, jotka voi tulostusikkunassa sitten pienennellä itselleen parhaaseen kokoon, laatu pitäisi pysyä - kokeilin. Taidanpa laittaa muutaman aivan kehyksiin hetketksi näin ystävänpäivän kulmilla.                                                      Ensimmäinen, toinen, kolmas, neljäs
Ystävänpäiväkortithan pitää olla postissa viimeistään 10.4. Siis kaksi päivää aikaa. Löysinpä viime vuoden saman aiheisen postauksen ja neljä tulostusvaihtoehtoakin (alla olevat liitutaulupohjaiset). Nekin löytyy pdf-versiona täältä. 

4 kommenttia:

 1. Ihania kortteja. Meillä on niin kätevästi 13 pvä hääpäivä, aina saa ihania rakkauskortteja ja hempeitä hömpötyksiä kaupasta tämän ystävänpäivän takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, onpas ihanaa. Minullakin on yhdellä läheisellä hääpäivä juurikin 14.2 :)

   Poista
 2. Äh, mihin tää aika juoksee - nyt jo?! Me ei olla kyllä ikinä oikein tätä ystävänpäivää noteerattu ( paitsi MINÄ odotan tällä kertaa kovasti, koska Walking Dead jatkuu!! :D ), mutta nyt tuo ekaluokkalainen haluaa muistaa koulukavereitaan jollain tapaa. Joten, ehkä sitä on jotain keksittävä :)

  On muuten ihanat kortit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, justhan tässä juhlittiin joulua :D Eipäs muuta kuin askartelemaanpaskartelemaan ekaluokkalaisen kanssa ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡