3. helmikuuta 2016

MINUN KÖÖKI


Selailin vanhoja päivityksiäni ja huomasin, että en ole oikeastaan koko blogihistorian aikana julkaissut blogissa oikeastaan yhtään oikeaa kunnon kuvaa kodistamme. Kuvat ovat olleet aika tarkasti rajattuja ja selkeää kuvaa kodistamme on varmasti ollut vaikea hahmottaa. 

Syytä tähän en oikeastaan tiedä, sitä on vain ajautunut tekemään blogia niin. Ehkä osa syy on siinä, että minulla on tällä hetkellä hiukkasen huonot taidot vehkeet laajempien alueiden kuvaamiseen. Ja alla olevat kuvat ovat ehdottomasti pois mukavuusalueeltani kuvausmielessä. Mutta näinhän sitä oppii hei.

Ehkä osa syy siihen on ollut se, että en ole päässyt vaikuttamaan kotimme pintamateriaaleihin ja jotenkin olen luullut tyhmästi antavani vääränlaista sisustajakuvaa itsestäni. Mutta vaikka kaikki materiaaliratkaisut eivät olisikaan juuri niitä mitä itse tänään valitsisin, olen toki todella onnellinen kodistamme. Tällä hetkellä en osaisi kuvitellakaan yhtään parempaa. Kotimme ei ole kuin muutaman vuoden vanha ja kaikki materiaalit ovat hyvin nykyaikaisia ja moderneja, sekä oikeastaan aika neutraaleja. Ja loppujen lopuksi aivan tyylikkäätkin, olisinhan niille varmaan jotain tehnyt jos ne häiritsisivät liikaa. Ja koska meidän kotimme pintamateriaalit ovat pääsääntöisesti valkoisella ripausta mustaa (+tammen värinen lattia) on kotia ihan älyttömän helppo sisustaa kalusteilla juuri sillä tyylillä kuin itse haluaa. Siispä epäilen, että kyseessä on ammattitauti - alan ihmisenä kun vain ehkä tavallaan vain tietää liikaa.

Siispä aika muutokselle asiaan. Lähdetäänpäs ensimmäisenä kurkkaamaan keittiöön ihan kunnolla. Tässä tuleekin sitten reipas määrä kuvia heti teille. Tykkään keittiön nykyaisuudesta, kodinkoneet ovat kalusteeseen sijoitettu (mikroa lukuun ottamatta) ja astianpesukone integroitu vasempaan laitaan mustan ovilevyn taakse. Lisäksi kodinkoneet ja koko keittiö näyttävät "tältä päivältä". Itse olen melko minimalistinen sisustaja, ja pitäisin mieluiten tasot aivan tyhjänä. Mutta koska keittiömme on kuitenkin melko pieni, on tasolla pakko pitää kodinkoneita ja muuta pientä. 


Sellaista, siispä lämpimästi tervetuloa minun köökini. ;) Koitetaanpas jatkaa yhtä reippaasti tätä matkaa muihinkin tiloihin. Ihanaa keskiviikkoiltaa ystävät. ♥


23 kommenttia:

 1. Oikein viihtyisä minun mielestä. Tunnistin tekstistäsi omat ajatukseni, siis miksi meiltä ei ole niitä laajoja kuvia... Vaikka itse olenkin 8v sitten valinnutkin materiaalit parin viikon aikataululla tosin, tuntuvat ne nyt niin karseilta. Mutta sellaista se on, kaikkea ei voi saada, enkä pidä järkevänä vaihtaa jotain käyttökelpoista vain ulkonäön vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sanna ♥

   Ja sisustuksen suhteen täytyy muistaa, että trendit ja aika tekee aina tehtävänsä. En usko, että kukaan meistä vaikka kuinka itse saisikin päättää, pystyisi kaikki ratkaisut tekemään niin, että olisi vielä viiden vuoden päästä jokaiseen ratkaisuun 100% tyytyväinen. Sellaista se vain on ;)

   Poista
 2. Kaunis keittiö teillä.
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Ihanaa viikonloppua ♥

   Poista
 3. Oikein soma pieni keittiö! Varsinkin leikkuulautoja ihailin, ja heti aloin suunnittelemaan sirkkelöintiä huomiselle. On nimittäin aika sopivia jämäpaloja tuolla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde. ♥ Joo teiltä varmasti jämäpaloja löytyykin raksan jäliltä ;) Ja leikkuulaudoista onkin tulossa oma postauksensa - diy juttuja ovatkin :)

   Poista
 4. Kaunis keittiö sulla :) Sama juttu itsellä, että en ole revitellyt juurikaan koko kodin kuvaamisella. Minusta kivempi raottaa ovea hiljalleen ... ;) Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja tiedätkös, juuri näinhän se kyllä tavallaa minunkin mielestä on. Ei kaikkea kerralla ;)

   Poista
 5. Aivan ihana keittiö!! Upeita yksityiskohtia ja todella kaunis kokonaisuus ♥ Mukavaa loppuviikkoa sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jaana ♥ ♥ Ihanaa viikonloppua teidän porukalle!!!

   Poista
 6. Ihana keittiö! Tykkäsin todella paljon kokonaisuudesta ja toisaalta taas niistä pienistä yksityiskohdista ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna, ihana kuulla ♥

   Poista
 7. No onhan teillä aivan hurmaava ja kaunis köökki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru ♥ Nyt kun kattoo kuvia, niin jotenkin näkeekin eri silmin koko keittiön :D

   Poista
 8. Kaunis keittiö ja kauniita yksityiskohtia. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ja ihanaa, että löysit tänne ♥ Lämpimästi tervetuloa seurailemaan :) Kävin kurkkimassa myös sinunkin blogiisi, hyvältä näyttää :)

   Poista
 9. Ihanan näköistä - suotta olet piilotellut!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri. Piilotellut on ehkä voimakas sana, mutta en mä sitä kyllä ole tyrkyttänytkään näytille ;)

   Poista
 10. Onpa kaunis keittiö! Mä vihaan meidän keittiötä ja olen jo pitkään haaveillut keittiöremontista, mutta ei ole tapahtumassa lähiaikoina... Teidän keittiössä kyllä viihtyisin hyvin :)

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡