17. helmikuuta 2016

PÄIVÄ PUUSTELLISSA

Kokoonuimme taas viime lauantaina POP-bloggaajien kanssa. Tällä kertaa meidät vieraaksi otti Oulun Puustelli. Kuinka mukava olikaan taas nähdä pikku nippu alueen kollegoita ja samalla tutustua yhdessä lähemmin asiaan, jonka kiinnostuksen kohteen kaikki jaamme.

Keittiötrendeissä kokokiiltävät valkoiset ovat väistymässä mattavalkoisten tieltä. Lisäksi neutraalit värit (valkoiset, harmaat, rusehtavat) vallitsevat edelleen, vaikka värejäkin povataan tulevaksi. Koko valkoisiin keittiöhin on alettu lisämään myös puun sävyjä. Kuitenkin materiaalivalintojen keskeisenä seikkana keittiön kohdalla on myös käytännöllisyys; puhtaanapidettävyys, toimivuus ja käytettävyys. Ja totta kai myös tämän hintaisissa sijoituksissa tärkeänä on myös ajattomuus.
 Puustellin valikoimasta löytyy laaja kattaus erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Tuotteille luvataan 30 vuoden toimivuustakuu ja Puustelli-asentajien työlle kahden vuoden tehdastakuu, Ennen kaikkea itse allergikkona arvostan jokaisen tuotteen saamaa M1-leimaa, joka kuvastaa niiden päästömäärää ja M1 onkin sisäilmaluokituksen paras taso. Tämä leima kertoo, että tuotteesta ei erity huoneilmaan hengitystä ärsyttäviä hajuja.
Lisäksi Oulun myymälässä on ns. tavallisen malliston lisäksi yksi miinus keittiö. Mistä nimi Miinus - ekologisuus. Miten ekologinen? Runko on valmistettu biokomposiitista, joka on sekä siirrettävä, että kierrätettävä ja myös vedenkestävä. Hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi, johtuen materiaalivalinnoista ja käytetystä materiaaleista ja kuljetuskustannuksista, suurin osa materiaaleista (80% materiaaleista - suomalaista) tulee 300 km säteeltä Harjavallan tehtaasta. Ja ennen kaikkea, tuote on suunniteltu ja kehitelty 100% Suomessa. Nyt keittiö onkin periaattessa keksitty uudelleen ja tämä tuote onkin saanut hurjan määrän alalla eri palkintoja ja tunnustuksia.


Ja hei nyt kaikki Pohjois-Pohjanmaan rakentajat ja remontoijat huomio! Nyt blogini alueen lukijoille etuja blogikoodilla. Saat yllätyslahjan blogikoodilla Puustelli316 ja blogini nimen mainitsemalla varatessasi suunnitteluajan Pohjois-Pohjanmaan (Raahe, Ylivieska, Oulu) Puustellista 31.3.2016 mennessä. 

14 kommenttia:

 1. Onpas upeat kuvat, täytyy itselläkin piipahtaa tuolla :)

  VastaaPoista
 2. Voi että näyttää hyvälle!! Jos olisi keittiöasiaa, niin voisi käydä ihan paikan päällä ihastelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina tarvitse edes olla varsinaisesti tarvetta, jotta voi käydä ihastelemassa ;)

   Poista
 3. Kauniita kuvia olet ikuistanut <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia olet ottanut ja tosi kauniita keittiöitä! Olisi ihana saada keittiöremppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3 Meillä on sen verta uusi keittiö, että remppaan ei ole millään tarvetta, mutta uusi koti ja erityisesti keittiö olisi kyllä ihana suunnitella ;)

   Poista
 5. Tyylikästä meininkiä ja tyyliblogi muutenkin! Tervetuloa vastavierailulle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai tyyliblogi :D Ihana, kiitos :) Ja kiitos kutsusta, tulen mielelläni.

   Poista
 6. Upeet tunnelmat ja kuvat :) (Ja tarjoilut!) Blogiyhteisöt on kyllä kivoja, niin paljon energiaa ja joukkovoimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija :) Meillä on kyllä niin kiva tämä POP-porukka, että mukava käydä ja tehdä yhdessä :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡