9. toukokuuta 2016

DIY : TAKKI
Hassua. Kuvien otosta ei ole kuin vajaa pari viikkoa ja onko ilmat hiukan erit hei? No, luulempa, että tänä keväänä (ja pahimmassa tapauksessa myös kesänä) tuon takin vielä ylleni puen. 
Siis postauksen otsikointiin. Tämä takki syntyi Käsityölehden 3/4- hiaisen ja pitkän villakangastakin kaavaa muokkaamalla. Lyhensin tosiaan mallia, ja pidensin hiat täyspitkiksi. Ensimmäistä kertaa ompelin takkia, ja ensimmäistä kertaa tappelin myös vuorikankaan kanssa. Ja oikein kelpo tuollainen välikausitakkihan sieltä syntyi. Tykkään hurjasti tuosta mallista, joka ei ole liian tyköistuva. 

Mutta vaikka takki ihan kiva onkin, ei minua yhtään haittaisi vaikka ei tarvitsi sitä ennen syyskuuta enää päälle pukea. Onhan nämä kelit ollut melko mukavat, vai mitä?

13 kommenttia:

 1. Kaunis malli ja todella hyvä väri ! Joo, toivotaan ettei takkia tarvitsisi...pahoin pelkään, että jonkin sortin takapakki vielä iskee ilmojen suhteen :(

  Kivaa uutta viikoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kyllä itsellekin todella mieluinen :)

   Kiitos samoin sinulle, aurinkoa viikkoosi ♥

   Poista
 2. Hei. Ihan huippu takki!
  Kerro mikä lehti. Mulla to do listalla just tuon mallinen takki. Ja mitä materiaalia takki ja mitä vuori. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)

   Takin kangas on ihan villaa ja ihan tavallinen musta vuorikangas.

   Tiedätkö en nyt ulkoa muista mikä numero oli, mutta yritän katsoa löytyisikön multa jostain tieto. Palaan vielä tähän kysymykseen sinulle myöhemmin :)

   Poista
  2. Tiiäkkö löysin lehden tiedot! Suuri käsityö-lehti 8/2015 pitäisi olla oikea :) Sellainen sininen malli, mallia on tosiaan sen verta muokattu - että ei heti ehkä uskoisi samaksi :)

   Poista
 3. Takkihan on aivan huikean upea, niin kuin sinäkin.
  Kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi ♥

   Ihanaa viikkoa myös sinulle

   Poista
 4. Kaunis takki. Tykkään! Hyvin olet onnistunut. Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä itsekin sanoa, että ensimmäiseksi takiksi yllättävän hyvin :D Kiitos paljon, ja iloa ja valoa myös sinun viikkoon ♥

   Poista
 5. Ihanan klassinen malli takkissa ja värikin nappi. Joskus sitä on itelle takkeja väänetty ja vuoren kans taisteltu. Nyt kone rikki ja laiskuus iskenyt ompeluille, mutta onneksi on tuo luotto ompelija, joka on niin näppärä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tyhmä vielä haastan itseäni aina näihin ompeluprojekteihin, ja välillä olen kyllä ihan helisemässä näiden kanssa :D

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡