19. toukokuuta 2016

MH ENNEN-JÄLKEEN


Kävin kuva-arkistojani läpi ja löysin hauskoja vanhoja kuvia kodistani. Huvitti. Ajattelinkin näyttää teille nyt nämä makuuhuoneen ennen-jälkeen kuvat. Kylläpäs on paljon muuttunut, eikä kuvien välissä ole edes kahta vuotta. Suurin muutos makuuhuoneenkin osalta on varmaan tuo lattia. Voi kuinka tummalta tuo tammilattia kuvissa näyttääkään. Toinen iso muutos makuuhuoneen puolella on tuo kukkatapetin poisto. En varmaan koskaan julkaissut blogissa yhtään ainoaa kuvaa makuuhuoneesta tuolla tapetilla. En vain oikein koskaan oppinut pitämään siitä. Tuo tapetti olikin oikeastaan ainoa asia mistä en ostaessa pitänyt. No, onneksi se on jo historiaa. Ei vain ollut sitten niin yhtään minua tuo tapetti.
Onhan tuolla muuttunut moni muukin. Sänky on pyörähtänyt 90 astetta vasemmalle, mutta pysynyt samana. Näyttää vain eri sängyltä ilman jalkoja. Myös petaukset ja tekstiilit ovat matkan varrella vaihtuneet... Ja löysipä makuuhuoneen valaisin uuden kodin jo aikaa sitten, ja keittiön valaisin siirtyi makuuhuoneeseen.


Makuuhuoneen muutosta olen touhunnut kaikessa rauhassa, niin kuin muutoksia kodissa yleensäkin. Koko muutokseen ei rahaa ole palanut juurikaan. Petaukset on tehty vanhoista lakanoista, valaisin kannettu keittiöstä ja seinä toteuttu maalamalla. Oikeastaan vain yöpöydät ja matto ovat uusia. Kuitenkin olen pitänyt periaattena löytää vanhoille tavaroille uuden kodin joko Facebook-kirppiksen tai Torin kautta ennen kuin ostan mitään uutta. Ja näin tein myös makuuhuoneen osalta, kaikki pääsivät jatkamaan uusissa kodeissa.Eikös ole aikamoinen muutos? Kumpaa liputat, tyyleiltään kun ovat aika erilaisia. Ja noita vanhoja kuviahan minulta löytyy, mitäs tuumitte, laitetaankos ennen-jälkeen kuvia lisääkin? :)

12 kommenttia:

 1. Tämä jälkeen on kyllä aivan mieletön, joten ehdottomasti sille peukku! Ja lisää näitä, ovat mukavaa luettavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löytyy jotain vanhoja kuvia niin näkee vähän miten mökki on muuttunut :)

   Poista
 2. Ilman muuta jälkeen kuvia! AIvan ihana tuo seinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkeen kuvia totta kai, mutta entäs nuo ennen kuvat :D

   Poista
 3. Ihana tuo maalattu seinä, onnistunut lopputulos!!!

  VastaaPoista
 4. Jälkeen on enemmän minun makuun :) Kuvia on aina kiva katsella ja huomata miten tiloja on mahdollista sisustaa niin monella tapaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin :) Eikös ole hauska kuin erinäköisesti tilan pystyy muuttamaan :)

   Poista
 5. Oon varmaan ennenkin sanonut mutta tuo seinä on vaan niin hieno ! :)

  VastaaPoista
 6. Hiljainen lukija täällä Hei!
  Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja pakko kommentoida että kuvasi ovat aivan ihania! Olet tosi taitava ja ihailen luovuuttasi.
  Kiitos että jaat meille lukijoille silmän iloa!:)

  Ps.mikä teillä on huonekorkeus? Teillä näyttää niin ilmavalta.

  Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ihana, kiitos niin paljon kommentistasi ♥♥
   Hiljaisen lukijan yllättävä kommentti on kyllä parasta!
   Ja tiedätkös, että juuri tällaisten kommenttien ansioista sitä jaksaa blogata!

   Täällä on huonekorkeutta vajaata kolme metriä, joten se luo kyllä valtavasti avaruutta tiloihin :) Lisäksi rinnetontti lisää sitä ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡