31. toukokuuta 2017

APARTHOTELLIN SISUSTUSSUUNNITTELU

Minulla oli suuri kunnia päästä suunnittelemaan myös toiset kaksi kohdetta Forenomille. Tällä kertaa kyseessä oli vastavalmistuuneeseen Valkeaan kahden huoneiston sisustussuunnitelma. Olin projektista valtaisan innostunut, kuten arvata saattaakin. Nämä tällaiset luovat motivaatiota työhön  parhaimmillaan. Tämä toteutettiin kesällä 2016.

Minun saadessani tämä työn alle, oli kaikki pintamateriaalit jo valittu. Seinät, lattiat, kaikki kiintokalusteet, laatat, jne... Nämä kaksi asuntoa olivat kopioita keskenään. Toisessa oli käytetty tehosteena hiukan vaaleanharmaata, kun taas toisessa hiukan vaaleanruskeasta. Lähdimme siitä ajatuksesta, että pääasiassa sisustus saisi olla ihan samanlainen molemmissa, koska pohjat mätsäsivät tismalleen. Pientä eroavaisuutta asuntojen välille tuotiin ainoastaan tauluilla ja sisustustyynyillä.

Suunnittelemaan lähtiessäni minullahan oli tietysti niin kuin aina budjetti, joka määritti omalta osalta suunnittelua. Lisäksi sovimme yhdessä, että pyrimme tekemään asunnoista kodinomaisia, sellaisia kodikkaita, joihin on helppo tulla. Päätimme pitää sisustuksen pelkistettynä, aika lailla ajattomana skandinaavisena tyylillä maustettuna. Lisäksi päätimme yhdessä tuoda pieniä "desgin-herkkuja" sisustukseen, sellaisia, jotka jokainen tuntee. Sellaisia, joista tulee se olo, että nyt ollaan laadukkaassa asunnossa. Ja kun oikeasti niin onkin. Asunnot ovat älyttömän laaduikkaita materiaaleilta ja todella hyvin varustettuja astioista, kahvinkeittimistä ja petivaatteista lähtien.

Alla näette työn tulostani. Kuvat ovat sekaisin molemmista asunnoista. Sen huomaa esimerkiksi keittiöstä, joka toisessa on täysin valkoinen ja toisessa taasen on vaaleanruskeat alakaapit.

Mitäs piditte? Minä ainakin tarkistaisin Ouluun reissua suunnitellessa, että ovatko nämä vapaana. Ensisijaisesti nämä taitavat mennä vähän pidempään majoittuville. Asunnoista löytyy loistavat tilat isommallekin säilytystarpeille, sekä kylpyhuoneet sanoineen ja pesukoneineen. Tästä ei kalustetun asunnon vuokraus enää paljon varmaan parane? Minusta tuolla olisi kyllä iloa yöpyä, vaikka itse sanokin ;)1 kommentti:

  1. Oi, kyllä tuolla viihtyisi! Kauniit kuvat ja sisustus!

    VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡