8. kesäkuuta 2017

ARVONNAN VOITTAJA

Arvonta on nyt suoritettu, ja arpaonni suosi arpaa, jonka oli jättänyt anna.s! Laitan sinulle sähköpostia tulemaan. Arpoja blogin puolella ei tullut niinkään paljon, mutta sama arvonta instagramissa oli ainakin kolme kertaa suositumpi. Lukijamäärät ovat ihan kivasti kivunneet blogin herättyä taas ylöspäin, ja on mukava nähdä, että vaikka kommentteja ei tulekaan, teitä sielä kuitenkin on aika runsas joukko. Yllättävän runsas. Kiitos jokaiselle kurkkijalle <3Vaikka olen suureen ääneen kuuluttanut, että kirjoitan vain siitä mikä tuntuu hyvälle ja silloin kun tuntuu hyvälle, olisi kiva kuulla teidän ajatuksia. Mistä te haluaisitte kuulla/nähdä? Teitä kuitenkin sen verran siellä pyörähtelee, että mielepiteenne olisi älyttömän mukava kuulla. Joten heittäkäähän kommenttilla! Jos tohditte, heh.

6 kommenttia:

 1. Onnea arvonnan voittajalle!
  Ihan perusjutuista on aina kiva kuulla, sellaisista mistä olet tähänkin asti kirjoitellut.

  VastaaPoista
 2. Voi, miten hienoa huomata, että olet tullut takaisin!<3 Luin kaikki postaukset, jotka olivat vilahtaneet ohi. Voimia!<3 Elämä ja ilo voittaa varmasti! Miten kauniit kortit olitkaan tehnyt, olet edelleen ihan huipputaitava!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tiedätkö mitä. Sinun kommentti teki minut niin onnelliseksi. Oikein pakahduin onnesta kun luin sen. Kiitos paljon sanoista ja kommentista, nämä ovat parasta tsemppiä ikinä <3 <3

   Poista
 3. Onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡