22. kesäkuuta 2017

MAKUUHUONE






Jotta ei menisi ihan pelkiksi reissupostailuksi niin päräytetään tähän väliin makuuhuonepostauksella. Ja tässäpä se ois nyt laajempina kuvina, aiempien sneak peekin sijasta. Meidän päämakuuhuone on melko iso neliöiltään, sängyn ympärille jää runsaasti tilaa ja nurkkaan mahtuu vielä hyvin nojatuolikin. Tuolle seinälle on tulossa vielä muutoksia, mutta katsotaan niitä myöhemmin kun täällä saataisiin ne ensin aikaiseksi :)
Halusin makuuhuoneeseen ehdottomasti rennon tunnelman, niin kuin aikaisemmassakin kodissa oli. Kevyttä, raikasta ja rentoa. Nyt otin ja panostin päiväpeitteeseen ihan kunnolla. Tilasin ja maksoin kirpaisevan hinnan juuri oikean sävyisestä pellavakankaasta ja ompelin siitä päiväpeitteen. Vaikka tyyristähän tuo materiaali on, niin pätkääkään en kadu. Se on niin ihana, juuri oikean sävyinen ja täydellinen materiaali. Ja juuri oikean kokoinen kun se mittojen mukaan tilattiin, sopivasti lasketuu sinne tänne pitkin lattioita, mutta ei liikaa.

Menun Yehwall-pöytä sopii tässäkin asunnossa yöpöydäksi tuonne nurkkaan täydellisesti. Kaikki muut sisustusesineet on ostettu/tilattu sieltä sun täältä ja nyt kaikki palaset alkavat olla paikallaan. Vielä kattovalaisinta tämä huone huutaa, mutta en ole löytänyt vielä sopivaa. Ja se seinä tuolla nurkassa. Valmista, mutta ei sittenkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡