3. kesäkuuta 2017

IHANAN IHMEELLINEN ELÄMÄ
Ajattelin, että valottaisin muutamalla sanalla nykyistä perhetilannettani. Olen löytänyt elämääni täydellisen puolison, jonka kanssa muutimme hiljaittan nyt keväällä yhteen. Hänen myötään elämääni on tullut myös kaksi paria pienempiä käsiä, toisin sanoen kaksi elämäniloista ihanaa poikaa, jotka ovat välillä arjessamme mukana. Eli aika isosti on tuulahdellut uutta minulle, mutta kaikki nämä tuulet olen ilolla ottanut vastaan. Ne ovat lämpimiä, kauniita, onnellisia, ihmeellisen ihania ;rakkauden tuulahduksia. Aion kuitenkin pitää blogini pääpainon edelleen samoissa asioissa kuin ennenkin ja pitää niin sanotusti muut blogista pois. Ja keskittyä "itsekkäästi", heh, itseeni, omiin mielipiteisiini, ajatuksiini ja mieltymyksiini.
Päivitin myös yläbannerin ABOUT tekstin tämän hetkisen elämäni mukaiseksi. Tässä tällä kertaa se nyt alla luettavaksi, niin tiedätte missä mennään.


Hei siellä.   Metkaa, että löysit tänne blogiini , tervetuloa 2 x ILOn kulisseihin. Blogin rustaajana Jenni, Keski-Pohjanmaalta. Olen 26 -vuotias sisustus- ja kalusteartesaani ja töitä teen alalla suunnittelu- ja myyntityössä. Mukana elämässä ihanin mies, sekä osittain myös hänen kaksi poikaansa.

Blogissa sisustetaan kotiamme, muutaman vuoden vanhaa paritaloasuntoa, jossa asumme tällä hetkellä vuokralla. Perustilojen lisäksi meiltä löytyy kaksi makuuhuonetta sisustettavaksi.Asuntoa etsiessämme ihastuimme tähän asuntoon nykyaikaisuuden vuoksi. Pinnat ja materiaalit ovat rauhallisia ja miellyttäviä. Lisäksi talo kun ei ole kuin muutaman vuoden vanha, joten kulmat on niin sanotusti kunnossa. Lisäksi meillä on ihana pieni terassi, jossa saan joka suvi jotain pientä touhuta.

Sisustus on elämäntapani ja työni, joista luontevasti pääaiheeni blogiini sain. Tyyliksi olen suurimmaksi vaikuttajaksi ottanut skandinaavisen minimalistisuuden. Omaan kotiini twistiä tuo pienet, toisinaan rohkeatkin yksityiskohdat, jotka hyvin usein ovat omaa taidetta tai diy-projektejani. Näistä luonnollisesti syntyy toinen pääaiheeni blogille sisustuksen rinnalle.

"Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo" oli ajatukseni, kun blogini perustin keväällä 2014. Kokeilen rohkeasti ja työn alla on lähes taukoamatta projekti jos ei toinenkin. Toisinaan hulluista inspiraatioista syntyy kuitenkin yllättävänkin mainioita lopputuloksia. Ja tahdon jakaa tuotokseni, ne suuret - pienet iloni. Lisäksi sisustuksen saralla olen kokoajan "tutkimusmatkalla". Ahmin intohimoisesti tietoa alan eri osa-alueilta ja haluan olla myös tietoinen trendeistä.   Jaan blogissa minua eniten inspiroivimmat uutuudet, ideat ja löytöni. Kuitenkin haluan korostaa, että en missään tapauksessa ajattele, että tärkeintä kodin sisustuksen olisi pysyä aallon harjalla, vaan tärkeämpää olisi näkyä "elettyä elämää" ja asujien mieltymykset. Itse panostan sisustuksessa mieluiten trendien sijasta ajattomaan designiin.

Vaikka blogissa pääosin pyöritään sisustuksen ja kodin ympärillä, heittäydytään täällä välillä syvällisemmäksikin. Ajatuksia elämästä ja ihmisistä. Hentona ja hauraana tai vahvoina omina mielipiteinä, tilanne sen suhtaumisen sitten sanelkoon. Välillä heitetään myös lenkkarit jalkaan tai sormet jauhoihin, urheilua, kaunetta + hyvinvoinita ja leivontaa myös hieman lisänä siis.

Kiitos kun pysähdyit tänne, ja lämpimästi tervetuloa matkaan. Mukaan polulleni pääset myös instagramissa 2xilo-nimimerkillä. Ajatuksia tai kysymyksiä, yhteistyötä? Heitä epäröimättä sähköpostilla: kaksinkertainenilo@gmail.comPs. MUISTAKAAHAN OSALLITUA EDELLISEN POSTAUKSEN ARVONTAAN.

4 kommenttia:

  1. Sinä sait miehen mukana isosti iloa elämään. Lapset ovat aina rikkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat todellakin, aidon pyyteettömästi rakastavat ja välittävät<3

      Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡