18. heinäkuuta 2017

#MADEINFEARLESS

Minusta tuli hiljaittan LuKLabekin Design teamin jäsen. Ja onnellinen, kiitollinen ja innokas jäsen. Onnellinen siitä, että pääsen näkemään ja kokemaan ja olemaan osa uuden luomisessa. Kiitollinen siitä, että pääsin mukaan tuohon mahtavaan, inspiroivaan remmiin. Ja innokas osallistumaan kaikkeen suunnitteluun mihin me tiimiläiset pääsemme mukaan.

Mistä siis puhun, jos et ole vielä törmännyt LukLabeliin. LukLabelin takana seisoo mahtava nainen Tiia, joka itse kuvaa LuKLabeliä näin:"LuKLabel sai alkunsa ideasta tehdä rohkeasti jotain erilaista. Tavoitteenamme on tehdä tuotteita, joissa on särmää ja jotka puhuttelevat asiakkaitamme. Tuotteemme ovat suunnattu heille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja laatua, niin lastentuotteissa kuin kodinsisustuksessa.Jokainen tuotteemme ulkoasu on hiottu tarkkaan ja viimeistellen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman raikas. Pääraaka-aineena hyödynnämme pahvia sekä kartonkia, joilla leikittelemme rohkeasti ja etsimme jatkuvasti uusia printtejä. Mallistomme on eläväinen! Uudistamme mallistoamme määrätietoisesti pyrkien luomaan huomisen trendejä."  

No mitäs me tiimiläiset sitten? Me olemme osana suunnitteluprojekteja, ja pääsemme oikeasti vaikuttamaan minkälaisia tuotteita LuKLabelin mallistoon syntyy. Saamme olla mukana tuotesuunnittelussa ja -kehityksessä, sanomaan mielipiteemme. Tuotteet syntyvät siis aidosti asiakaslähtöisesti. Meitä on noin kolmisenkymmentä ja käymme aktiivista keskustelua lähes koko ajan. On mahtavaa päästä näkemään ja kokemaan ihan oikeasti se, minkälainen matka ideasta aidoksi tuotteeksi on.

LukLabel Design Team herätti kiinnostukseni, koska arvostan luovaa ja innovatiivistä yrittämistä, rohkeaa kokeilua ja ennen kaikkea uniikkiutta ja ainutlaatuisuutta. Sen lisäksi intohimoisena sisustajana minulla on mieletön halu ja kiinnostus päästä näkemään, kokemaan ja yhdessä luomaan ainutlaatuisia, kotimaisia design-tuotteita. Ja tässä porukassa on taikaa. Me teemme yhdessä vielä ihmeitä, niin inspiroiva ja yhdessä tekemisen meininki on päällä.

2 kommenttia:

  1. Hieno mahdollisuus sinulla auennut. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä uusiin kuvioihin ja uusien asioiden suunnitteluun.

    VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡