1. syyskuuta 2017

DIY-IKÄVÄ

Olen usein saanut palautetta blogistani siitä, että miten minun pienet diy-projektit ja kokeiluni ovat innostaneet kokeilemaan teitäkin. Olen ollut sillä saralla nyt aika säälittävä. Tai kyllähän niitä on ollut, mutta niitä ei ole vain tullut niin kuvattua ja kerrottua. Ja rehellisesti sanottuna, on niitä ollut kyllä työn alla oikeasti vähemmän kuin yleensä. En vain ole jaksanut inspiroitua keväällä tai kesällä juurikaan mistään. Yleensä kun eri aikakaudet ja erilaiset juhlat ja juhlapyhät innostavat minua niin paljon värkkäämään jotain.

Mutta ei ne mihinkään ole loppuneet. Tässä nyt muutama pieni yksinkertainen diy-juttu, mutta ehdottomasti parempia jälkeen.
Tämä oli joku lintuhäkki tai en edes tiiä mikä häkkyrä, mutta löytyi Halppiksen puutarhaosastolta. Poistin tästä kartion mallisen rautakehikko"kannen" kokonaan ja dc-fixasin tuon laatikon vaalealle puusävyllä. Ja voi kuinka minun näköiseni siitä tuli. Nyt olisi Menun sirottimien kaveriksi etsinnässä ollut pitkään jo kaunista täytettävää öljypulloa. Nyt heittäkää vinkki jos tiedätte mihin suunnata? Olen etsinyt jo niin monet nettikaupat läpi tuloksetta.Tämä yksilö on taas Ikean puutarhaosastola, kukille lie tarkoitettu. Oli alunperin valkoinen, mutta dc-fixasin tämänkin, mutta marmorikuvioisella. Oikeastaan pariksi leipälaatikolle. Jotenkin molemmat näyttävät paremmalta "marmorisena".
Ja hei, monenlaisia diy-juttuja on työn alla. Kyllä täältä taas askartelupaskarteluhenki alkaa pöhisemään!

1 kommentti:

  1. Dc-fix on kyllä kätevää. Itsekin käytin sellaista juuri yhteen diy-juttuuni.
    Mukavaa viikonloppua Jenni!

    VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡