24. syyskuuta 2017

HALVIN, NOPEIN JA HELPOIN DIY

...ikinä! Jos välineet sattuu löytymään kotoa, niin kuin minulta. Minulla on aika monenlaista askartelupaskartelutavaraa tuolla kaappien perukoilla. Ja kiitän joka kerta itseäni, että on - kun inspiraatio iskee. Niin kävi tälläkin kertaa, että kaikki löytyi ja diy-projektiin ei tarvinnut laittaa rahaa, eikä aikaakaan kuin kymmenisen minuuttia.

Nimittäin näinkin simppeli kuin öljypullon tuunaus. Olen etsinyt sopivaa öljypulloa  Menun myllyjen kaveriksi joka ikisestä paikasta, ja kaikki ovat olleet joko liian suuria ja pieniä tai muuten vain ei ole miellyttäneet silmää. Ja nuo kaikki kolme kun ovat joka päiväisessä käytössä, on niiden helpon olla siinä tasolla lähellä. Eikä Menun myllyjä mielellään edes laatikkoon piilota. Mutta tuo öljypullo on ollut pitkänaikainen ongelma. (Onneksi se ongelmista pienin elämässä...)Mies toi joskus kauppareissultaan mukanaan tämän todella tumman pullon öljyä ja sitten välähti. Melkein koko pullo on eka dc-fixattu mustalla, en tiedä erottaako kuvasta edes rajoja. Ja sitten valkoinen raita ja mustilla kirjaintarroilla teksti kylkeen. Eikös mene aika täydestä? Nyt vain täyttelee tuota sen mukaan kun tyhjenee. Kyllä kehtaa pulloa nyt pöydällä pitää.
Ps. Meidän Suomi -sarjan teos numero kaksi löytyy täältä.

3 kommenttia:

 1. Tulipa hieno pullo, kiva diy projekti.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Jenni!

  VastaaPoista
 2. Aina ei tarvita muuta, kuin mielikuvitus ja taas saa uutta ja kaunista..:)

  VastaaPoista
 3. ihan hauska idea! pitäis varmaan tehdä sama miehen ostamalle saippuapullolle vessaan. Hän kun hyväksyy vaan sen yhden ja ei oo kovin kaunokainen se ;)

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡