26. syyskuuta 2017

MIKÄ PÄIVÄ

Aamu alkoi viestillä, että nykyiseen asuntoomme on tehty vuokasopimus uusille vuokralaisille 1.10 alkaen. Eli siis s u n n u n t a i n a. Eli viisi (5!!!!) päivää aikaa. Siinä hetken vielä unen pöpperössä kelasimme tilannetta. Meillä ei ole uutta asuntoa, meidän pitää pakata, siivota ja muuttaa 500 kilometria kolmion verran tavaraa ja meillä on viisi päivää aikaa. Ja minun on vielä tarkoitus lähtä perjantai aamuna Tallinaan. Eipäs paljon nukuttanut enää. Olimme toki antaneet vuokranantajalle luvan vuokrata 1.10 eteenpäin jos sattuu vuokralainen löytymään, koska joka tapauksessa olimme lähdössä lokakuun aikana jossain vaiheessa. Mutta kun asiasta ei kuulunut, ajattelimme jo, että menee marraskuun vaihteeseen.

Ehkä sata puhelua, selvittelyä ja järjestelyä myöhemmin, nyt meillä on asunto. Tosin vasta 1.11 alkaen. Ja vaikuttaisi olevan myös kiva sellainen. Ja meillä on myös paikka missä norkoilla kuukausi + meillä on myös paikka mihin saamme kotimme huonekalut ja tavarat kuukaudeksi. 

Niin vain asiat alkavat järjestymään. Nyt tässä on muutama hikinen päivä raivopäistä pakkailua, siivoilua ja järjestämistä, että uudet asukkaat pääsevät muuttamaan tähän meitä hyvin palvelleeseen kotiin. Ja ensi viikolla "asummekin" jo sitten etelässä. Hupsista keikkaa.

Ps. Meidän Suomi-projekti päivittyy joka päivä täällä, vaikka blogi ei muuten päivittyisikään.

2 kommenttia:

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡