5. syyskuuta 2017

SISKOLLA

Siskoni ja hänen miehensä ovat rakentaneet rakennuttaneet uuden kodin. Olen ollut heille apuna valitsemassa pintamateriaaleja, kiintokalusteita ja vastaanottanut viestiä milloin mistäkin pöytäehdotuksesta :D Pääasiassa sisustus on kuitenkin siskoni käsialaa. On ollut ihana olla mukana heidän isossa projektissaan ja auttaa sen minkä pystyy. Meinaa vain iskeä melkoinen talokuuuuume....Tässäpä pieniä maistiaisia teillekin tuosta upeasta, uudesta kodista. Pääsävyiksi valittiin vaaleita sävyjä ja voimaikkaita kontrasteja vältettiin. Haettiin rauhallista, seesteistä ja kodista tunnelmaa. Ja mielestäni onnistuimmekin siinä. Keittiö-olohuone alue on ihanan kevyt, valoisa ja vaaleudesta huolimatta tosi kodikas. 
Ja hei, entäpä tuo makuuhuoneen petrooliseinä? Eikös olekin i h a n a. Se on räiskyvin valinta koko kodissa, mutta ehdottomasti kannatti. Se on mahtava valkoista päiväpeitettä vasten.

Tulipas niin himo päästä kuvaamaan muidenkin koteja. Oli raikasta vaihtelua kuvata muitakin nurkkia kuin omaa 77 neliön samoja nurkkia. Varokaa vaan tutut ja tuntemattomat, minä tulen tästä lähin aina kameran kanssa kylään.

2 kommenttia:

  1. Makuuhuoneen seinä on ihana, samoin kuin ruokapöytä ja tuolit.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Jenni!

    VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡