19. syyskuuta 2017

TUMMAN PUHUVAA

Yhteistyössä Majadecorshopin kanssa
Minä aivan yllätin itsenikin ja katoin todella minulle ei tyypilliseen tapaan. Kaiken sen vaaleuden ja valkoisen sijaan katoin tällä kertaa hyvin tumman puhuvasti. Tummanharmaa pellavainen pöytäliina toimii pohjana kattaukselle. Oikeastaan kaikki lähti noista messinkisen värisistä aterimista* (jotka mielestäni kyllä näyttävät enemmän väriltään kultaisilta). Jotenkin niiden ympärille lähti idea tummasta kattauksesta rakentumaan.
Kattauksesta juhlavampi. Se on pienistä asioista kiinni, sanon minä. Aluksi tietenkin pöytäliina, se luo aina ihan eri ryhdin kattaukselle. Sitten nuo aterimet*, paksut tummat servetit, niiden kääräiseminen naruun ja oksaan, pöytään parasta Iittalaa ja vähän fiinimmät tarjoiluvälineet*. Rakastuin ensisilmäyksellä tuohon mustaan juustohöylään ja veitseen*.
Olenkin aikaisemminkin sanonut, että kuinka rakastan kattaa ja laittaa aina jos on vähänkään mahdollisuus. Tai vaikka ei olisikaan, niin äkkiä kun sen tekosyyn keksii. Ja niin kävi nytkin. Astettava näyttävämpi kattaus syntyi hetkessä ja hetken mielijohteesta. Ja onneksi syntyi, tällaisia arkeen tarvitseekin.
Ja hei, iloisia uutisia. Minulla ja Maja decor & lifestyle -shopilla on tekeillä teille arvonta. Kuulette siitä heti ensi postauksessa. Ja jos ihastuit tuotteisiin tai muihin Majan tuotteisiin niin saat verkkokaupan koko valikoimasta koodilla SYYSALE20 20 prosenttia alennusta perjantaista 22. päivä lähtien aina syyskuun loppuun asti.*merkityt tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta.

2 kommenttia:

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡