24. lokakuuta 2017

SATA SYYTÄ HYMYYN

Minulle tapahtuu tällä hetkellä aika tosi paljon. Niin paljon, että pää ei meinaa pysyä perässä. Mutta onneksi pääasiassa hyviä asioita. Asioita, jotka laittavat hymyilemään. Tässä muutama esimerkki:

-Olemme vihdoinkin alkaneet asettua Helsinkiin. Koti alkaa näyttää kodilta, ja to do-lista lyhyemmältä. Alun vaikeuksista ja hankaluuksista on selvitty, ja hirmuinen kiire sekä armoton univelka ovat helpottaneet. 

-Olen ottanut valtavan suuria harppauksia elämässäni. Tehnyt valtavan isoja päätöksiä ja uskaltanut hypätä tuntemattomaan. Tästä voisin kirjoittaa miljoona sanaa, ja tulenkin varmasti kertomaan vielä paljon taustoista sekä tulevaisuudesta. Nyt vain hämmästelen rohkeuttani.

-Tuntematon on siis yrittäjyys. Työn alla ovat uudet sivustoni, jotka tulen julkaisemaan pian.

-Hankkeeni "Meidän Suomi" näyttelyn ajankohta ja paikka on varmistunut. Näyttely tulee olemaan täällä Helsingissä kaapelitehtaalla joulukuussa joulun alla.

-Julkaisin joulukorttimallistoni tänään. Ensimmäiset tilaukset tuntuvat uskomattoman hyvältä. Julkaisen malliston tänne blogiini, niin pääsette myös te tekemään ennakkotilauksia ilman postikuluja.

-Mieheni. Lyhyesti ja ytimekkäästi sen kummempia selittelemättä, suurin syy hymyyni viime aikoina.

-Ihanat, pienet syyslomalaiset, jotka tulivat Helsingin kotia ensimmäistä kertaa ihmettelemään.

Lienee siis sanomattakin selvää, että olen ollut todella  k i i r e i n e n viime aikoina. Sata rautaa on tulessa ja päivät viuhuvat vauhdilla toinen toisensa perään. Kaiken muuton ja kodin laittamisen ohella on työkuviot ja tulevaisuus pitäneet minut mekoisessa vauhdissa. Mutta arvatkaas mitä, blogini tulee olemaan jotain aivan muuta. Ja hyvin pian. Se tulee päivittymään tiheämmin, ammattimaisemmin ja eri avoimemmin. Tämä ei ole siis jäämässä mihinkää taka-alalle tai pois kuvioista. Minulla on niin paljon kerrottavaa, että en tiedä oikein mistä aloittaisin. Mutta tulen jakamaan onneni, iloni teidän kanssa. Ja toivon myös, että otatte iloni vastaan. Siiiiillä onhan jaettu ilo kaksinkertainen ;)

4 kommenttia:

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡