11. lokakuuta 2017

UUDEN ALKU

Hei ihanaiset. Elossa ollaan, just ja just, eh. No ei vaan hiukan meinaa väsyttää. Melkoiset viikot takana. Minä täälläkin kuuluttelin suunnitelmistamme, mutta nehän kerkesivät muuttua vielä moneen kertaan. Ja millä vauhdilla.

Nyt me kuitenkin siis jo asutaan Helsingissä. Eikä vasta marraskuussa! Viikko sitten torstaina aamulla päätettiin, että muutetaankin heti perjantaina. Asunto vaihtui toiseen ja tähän pääsimmekin heti muuttamaan. 

Kuljetusliike ilmoitti kahden maissa torstaina, että haluavatkin muuttaa tänään, joten meillä ei ollut vaihtoehtoja kuin laittaa hihat heilumaan. Siis ihan kunnolla, olihan meillä aikaa aina kuuteen asti... Se päivä ja seuraavakin olivat kyllä uskomattomia, ilman apukäsiä siitä ei olisi selvitty. Tuona torstaina käytännössä pakkasimme koko kodin irtaimiston, lähetimme sen matkaan ja jäimme itse vielä siivoamaan asuntoa. Illalla kympin aikaan oli edellinen koti palautus kunnossa ja me lähdimme ajamaan yötä vasten kohti etelää. Muutama tunti veljellä unta aamuyöstä ja uudella kodilla kahdeksalta vastaanottamaan ja kantamaan tavarat sisään. 

Se oli aikamoista. Siinä ei kerennyt miettimään, eikä ajattelmaan vaan koko ajan tehtiin ja täysillä. Minulla oli jo kauan sitte varattu reissu Viroon viikonlopuksi kaiken päälle, ja lähdin melkoisen väsyneenä perjantai-iltana matkaan. Teki kyllä ihan hyvääkin päästä nollaamaan hetkeksi.

Nimittäin sunnuntai-iltana kun palasin takasin. Voin kertoa, että kaaos asunnossa oli melkoinen. Vauhdilla pakkaaminen kostautui aika lailla täällä päässä. Ei mitään tolkkua laatikoiden sisällöissä, samasta laatikosta saattoi löytyä auton pesuaine ja vedenkeittimen pohja ilman vedenkeitintä jne.Siinä kiireessä kun ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin heitellä tavarat mahdollisiman nopeaa laatikoihin ja teippi päälle. Oli siellä mitä oli. 

Täytyy kyllä myöntää, että meidän hyvinkin spontaanit luonteet vietiin kyllä nyt äärimilleen tässä hommassa. Kaikista ruusuisin alku ei ole tämä ollut, mutta tiedän, että tämä muutos tulee tekemään meille niiiiin hyvää.

Noita laatikoita ja pussukoita nyssyköitä sitä on tässä nyt viikon päivä purettu ja nyt alkaa vihdoin helpottamaan. Olen tehnyt vielä pientä remontin viimeistelyä tässä asunnossa, mm. ikkunasyvennyksien, ovien ja vaatehuoneen maalausta. Mutta pikku hiljaa asunto alkaa muodostua ja minusta tuntuu, että tästä tulee aika ihana. Vielä menee toki hetki, että pääsen teille näyttämään. Näin keskeneräisiä nurkkia en nimittäin ala kyllä kuvaamaan. Kuvissa siis yksi ihanan seesteisen rauhallinen sunnuntaiaamu edellissä kodissa. Näin kaiken kaaoksen ja kiireen kontrastiksi. Ajattelin vain tulla huikkaamaan, että elossa ollaan ja kertomaan syyn hiljaisuudelle. Aika on vain ollut niiiin kortilla. Mutta tulossa on paljon kaikenlaista jännää ja ihanaaa, toivottavasti pysytte kuulolla. <3

6 kommenttia:

 1. Ah, miten kaunis petaus 😍😍

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin <3 Ja vitsit miten kutsuvalta tuo teidän sänky näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Löysin tänne toisen blogin kautta, ja oli niin kauniita kuvia. Tykkään myös noista Jacobsenin astioista.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Löysin tänne toisen blogin kautta, ja oli niin kauniita kuvia. Tykkään myös noista Jacobsenin astioista.

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡